Photobucket Nak tinggalkan komen guna FB acc?Click kat tajuk entri.Pastu tengok la bawah2 entri sinun tu.Ada comment box utk FB..makacehh~~Photobucket
..:: 。。心情故事。。::..

记忆像是倒在掌心的水
不论你摊开还是紧握
终究还是会从指缝中
一滴一滴流淌干净..


2013/08/28

Em..Eh?

salam

 

Taktau nak letak title apa untuk entri.HAHAHA.Lama gilak tak hapdet blog noooo~~~ Ni mood rajin dah mai dahhh..tapi hal 1 minggu lepas punya.Haha.Dah lama tak keluaq berjimba dengan adik sebedik.Iolls bizi tak hengattt (brrrr..) Bila ada kenduri baru la memasing pakat coti2 n bleh jumpa.Sebut pasal kenduri ni..entri pasal Ahkak Chipacha sayam bila aku nak buat ha? Orang glemer maka harusslahh tempek entri depa untuk up-kan aku punya terapit belog.MUAHAHAhuai xiao Panjang nih kisah dari muda mudi..sebelum dia kawen, kisah scandal(sangatt..) sammmmpaiiii lah ke kisah dah selamat jadi isteri kepado Muhammad Adib deh..nanti2 lah yer pasal kenduri Syifasya.Ngehihh..nak kena susun ceta dulu biaq tesusun elok.La ni cek nak post gambaq selca selci selfie selfus cek dengan Cik Aisha n Puan Liza.

Sejak2 Puan Liza dah kahwin, ni la 1st time keluaq berjimba sakan.2 hari turut2.Merempit aku dengan Enchah pi Padang Matsirat dalam ujan lebat nuuu..tetiba ja mai ujan lebat gila time dah nak sampai umah Mama.Takpa..seluaq basah lencun sampai lutut pon takpa.Agenda utama karaoke totappp jalan!5Lama tak karok oii..bedal 20-30 lagu sampai serak sora.Jenis nyanyi sampai takat chorus ja adik badik nih pastu NEXT!! Karok sampai kering la seluaq yang basah lencun tu.Hebat..

 

photo 1' Takut anak2 berebut mic nan dua ketoi kat pusat karok jadi Bapak ‘sediakan’ mic lebih sesiap dalam keta.HAHAHAH..takdaklah..ni mic kawan dok bawak pi semejid ni..

page6' Lagu wajib Wo Bu Hui Chang Ge(sesuai sangat tajuk dengan aku yang tak reti nyanyi) Tengok laa Chipacha n Abeangg Heangg muka iolls yang suka ria sebab berkarok ‘tanpa’ anda.MUAHAHA..asal raya ja plan nak karok sesama.Dah 4 taun lebih plan tapi tak penah jadi.Asal nak pi karok letih la penat la baru balik dari sana sini la..

Cenggitu baiklah serahkan ke kami ja untuk jayakan plan ni. 1322

page5' Ni hari kedua.Nak makan kat pantai tepi airport.Airport Corner namonyoo..aku tak penah makan sini.Rasanya dua orang cik kak cik puan ni pon tak penah makan kat sini.Ekeke..Ada dua kedai.Satu yang glemer dengan laksa power ka apa ka nama taktau.Satu lagi glemer dengan laksa ikan sekoq.Kalau tengok signboard papan yang comei tu pon memang dia tulis LAKSA IKAN SEKOQ.Haha kau haderr??Incek Haziq kita siap order kuah laksa ja dengan ikan 2 ekoq.Apadiaa laaa..haha..

photo 1b'

IMG_2633'

 

Moh ler ke Pantai Cenang pulak..

 

page1' Tak penah ada gambaq background Langkawi Permata Kedah tu.Nindia laaa baru nak snap.Pokok nyoq pon dah lindung tulisan tu.Nak pi ke bawah sikit malas.Huhu jadi leww..

IMG_2657'

page3' Bilo pulok la weolls boleh berjimba santai2 lagi cengginih dengan Puan Liza nooo..

 

3 

 

zai jian

No comments: