Photobucket Nak tinggalkan komen guna FB acc?Click kat tajuk entri.Pastu tengok la bawah2 entri sinun tu.Ada comment box utk FB..makacehh~~Photobucket
..:: 。。心情故事。。::..

记忆像是倒在掌心的水
不论你摊开还是紧握
终究还是会从指缝中
一滴一滴流淌干净..


2014/01/20

Key Yi Arshad Solemnization + Wedding

salam

 

Yuhuuu berlog bersawang!Tudiaaa lama tak jengoi kepala kat sini.Tetiba rasa macam nak letak nama pulak kat blog aku ni.Walopon dah terang2 blog ni memang dah bernama.Rasa macam semua benda nak kena letak nama.Ngeee isok2 la pikio nama.Moh cuci mata tengok gambo kawen Incek Keyyi Reshad5banyak gambo yang aku delete dari ipad sebab ingat dah save semua dalam laptop.Bila nak guna haaa…baru pasan ada kesalahan disiteww..cehh! tudia la lain kali buat keja beteraboq lagi.

 

 

2013.10.13

Pic.Cr: Rifdi Haziq

dan jugak my Mini Nie-L tayam omei2..

cewah nak jugak sebot

 

huzai arshad 2

huzai arshad 4

 huzai arshad 5

huzai arshad 7

huzai arshad 6

huzai arshad 8

huzai arshad 9

huzai arshad 3 

 

Tengok ke tarikh pon sah2 dok teperap lama buat pekasam dulu gambar2 ni.Huhu..nampak ke idok aku cuba nak perbaharui style posting gambo?logo baru gedik dengan harapan supaya semangat sikit untuk hapdet blog nanti.Huahuaa moh sambung ke gambar majlis kenduri pulak.Kenduri 1 hari lepas hari akad nikah.

 

huzai arshad 1 Hawa Marissa Zahra

huzai arshad 13 Amrina Rashada.Eh..lupa pulak camna eja nama Amrina.Mihmih..

huzai arshad 12Wajib enteprem dengan CheAisha kitew..

huzai arshad 15  huzai arshad 16 huzai arshad 17 Mata tengok merata cerok memasing.Hahah

huzai arshad 18Aku tengah simpan makanan macam hamster.Wakaka

huzai arshad 19jpg  huzai arshad 20

huzai arshad 21 huzai arshad huzai arshad 22 Ni kes tolak menolak.Apadia la memasing pangai..HAHA tolak abeh dengan pengantin2

huzai arshad 23 Tediennn…dah macam kena bom suma kanak2 ribena ni.Kakaka..tau letih nooo...

 

byebye

 19

1 comment:

Arni Shuhada said...

Assalamualaikum wbt. Macam mana nak contact puan Huzai? Saya nak tempah doodle. Nanti email saya kat sini, arni.shuhada@yahoo.com